Preskocit navigáciu

Aktívne zálohy Vojenskej polície


Aktívne zálohy Vojenskej polície

Od pondelka 24. mája 2021 prebieha na Odbore krízového manažmentu, výcviku a kynológie Vlkanová-Hronsek výcvik – pravidelné cvičenie vojakov v zálohe zaradených do aktívnych záloh Vojenskej polície. Cvičenie zahájil zástupca riaditeľa Vojenskej polície plukovník Ing. Marián KUDLÁČ. Aktívne zálohy Vojenskej polície sa stretli iba po druhý krát. Opatrenia na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 v minulom roku neumožnili vykonanie danej výcvikovej aktivity. Tento rok na cvičenie aktívnych záloh nastúpilo 23 vojakov v zálohe z celového počtu 26 prihlásených, pričom traja záujemcovia sa z objektívnych príčin nedostavili.
V priebehu dvoch týždňov intenzívneho výcviku sa príslušníci aktívnych záloh oboznámia s činnosťou a úlohami Vojenskej polície a jej štruktúrou. Počas praktických zamestnaní sa budú zdokonaľovať v streleckej príprave, prejdú prípravou v oblasti použitia služobných zákrokov a taktiež sa oboznámia s novým technickým vybavením Vojenskej polície.
Pravidelné cvičenie vojakov v zálohe zaradených do aktívnych záloh Vojenskej polície bude ukončené 4. júna 2021.


Aktívne zálohy Vojenskej polícieAktívne zálohy Vojenskej polícieAktívne zálohy Vojenskej polícieAktívne zálohy Vojenskej polícieAktívne zálohy Vojenskej polícieAktívne zálohy Vojenskej polícieAktívne zálohy Vojenskej polícieAktívne zálohy Vojenskej polície

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 28.05.2021
Čítanosť: 7146
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share