KIA Motors Slovakia rodinný deň


KIA Motors Slovakia rodinný deň

     V sobotu 11. júna 2016 mala KIA Motors Slovakia rodinný deň. Táto aktivita je jedna z najväčších v našom regióne v letnom období. Tento rok sme sa na nej zúčastnili už po druhýkrát. Celkový počet návštevníkov nás doslova šokoval. Bránami KIA Motors Slovakia v sobotu prešlo okolo 15 000 ľudí.

 

     Stan Regrutačnej skupiny Žilina si našiel svoje miesto v bloku Ozbrojených zložiek spolu s políciou a hasičmi. Celé podujatie bolo zo strany KIA Motors Slovakia do detailov pripravené a zorganizované. Na centrálnom nádvorí bolo zriadené veľké hudobné a súťažné pódium, návštevníci mali k dispozícii rôzne športové súťaže, balóny, autoškolu, trenažér, kolotoče, v neposlednom rade množstvo vojenskej a policajnej techniky, dynamické ukážky polície a veľa iných zaujímavých atrakcií.

 

     Počas celého dňa príslušníci Regrutačnej skupiny poskytovali informácie o podmienkach vstupu a prijatia do OS SR. Pre najmenších návštevníkov boli pripravené pohybové a tvorivé činnosti, či už samostatným vyrobením vojenskej čiapky, „vlastnej“ vojenskej hodnosti alebo nakreslením ľubovoľných obrázkov s vojenskou tematikou. Taktiež si mohli vyskúšať váhu nepriestrelnej vesty pri cvičení a behu.

 

     Ministerstvo obrany SR zastupoval na tejto aktivite jeho štátny tajomník Marián SALOŇ.

 

     O rok sa tešíme na túto aktivitu znova.


KIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deňKIA Motors Slovakia rodinný deň

Autor: RSk ZA - Dátum: 22.06.2016
Čítanosť: 7888
Verzia pre tlač

Skočiť na menu