Preskocit navigáciu

Slávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRES


Slávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRES

V deň začiatku historicky prvého predsedníctva Slovenskej republiky Európskej únii sa na pôde Ministerstva obrany SR uskutočnil slávnostný nástup za prítomnosti profesionálnych vojakov   i zamestnancov Generálneho štábu OS SR na čele s náčelníkom Generálneho štábu OS SR generálom Milanom Maximom.

Po prehliadke nastúpených vojsk sa minister obrany Peter Gajdoš v sprievode generála Milana Maxima presunuli na Klub ministerstva obrany, kde pokračoval ceremoniál  slávnostného zhromaždenia. V priestoroch klubu vzdala čestná jednotka obom funkcionárom pocty vykonaním špaliera. Príchod ministra bol zvýraznený fanfárou a uvítacím pochodom. Úvodným slovom privítal účastníkov stretnutia moderátor podujatia Miroslav Minár, po ktorého vstupe nasledoval príhovor ministra obrany a štátneho tajomníka Ivana Máčovského.

Zhromaždenie ukončilo odnesenie štátnej zástavy SR.


Slávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRESSlávnostné zhromaždenie k zhodnoteniu prípravy rezortu obrany na SK PRES

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor, MO SR - Dátum: 01.07.2016
Čítanosť: 4824
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share