Preskocit navigáciu

Odovzdanie funkcie náčelníka štábu VBrBZ


Odovzdanie funkcie náčelníka štábu VBrBZ
Dňa 14. mája 2014 odovzdal podplukovník Ing. Róbert KECSŐ funkciu náčelníka štábu veliteľstva brigády bojového zabezpečenia. V posádke Trenčín bol v štruktúre SLPS ako zástupca veliteľa a následne sa významnou mierou podieľal na vzniku Brigády bojového zabezpečenia, kde pôsobil vo funkcií náčelníka štábu a v súčasnosti bude odovzdávať svoje skúsenosti ako veliteľ Práporu výcviku v Martine.
pplk. Ing. Róbert KECSŐ poďakoval všetkým príslušníkom VBrBZ za prejavenú dôveru a spoluprácu počas výkonu jeho funkcie, že sa pri jeho každodennej práci mohol vždy spoľahnúť a oprieť o kvalitných profesionálnych vojakov a zamestnancov. Tvrdí, že „Pokiaľ som bol vo funkciách úspešný, tak môj úspech je Vašim úspechom. S úctou a rešpektom budem spomínať na všetkých Vás, na chvíle strávené vo Vašej spoločnosti“.
 
Veliteľ VBrBZ plk. Ing. Jozef ŠEVČÍK úprimne poďakoval odchádzajúcemu NŠ za jeho prácu, zanietenie a poprial mu veľa pracovných a osobných úspechov, vytrvalosti, schopností prekonávať prekážky a prijímať naďalej správne rozhodnutia.
 
Výkonom neobsadenej funkcie náčelníka štábu poveril veliteľ VBrBZ pplk. Ing. Jozefa GAŽICU, náčelníka odboru pre operácie.

KecsoKecsoKecsoKecsokecso 1kecso 1kecso 1kecso 1kecso 2kecso 2kecso 2kecso 2

Autor: nrtm. Mgr. Štrbáková , Foto: práp. Kišac - Dátum: 16.05.2014
Čítanosť: 7269
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share