Preskocit navigáciu

Seredskí ženisti obdarovali Domov sociálnych služieb v Šoporni - Štrkovci


Seredskí  ženisti obdarovali Domov sociálnych služieb v Šoporni - Štrkovci
         Kreatívne pomôcky, oblečenie, hračky, sladkosti a hlavne dobrú náladu priniesli 6. decembra príslušníci sereďského ženijného práporu Pozemných síl klientom Domova sociálnych služieb pre deti a dospelých do Šoporne.
 
Do starobylého kaštieľa z prvej polovice 19. storočia v osade Štrkovec, kde Domov sociálnych služieb sídli, sereďskí ženisti priniesli v predstihu vianočné darčeky v podobe oblečenia, hračiek, sladkostí a množstva pomôcok na tvorivú zábavu – modelín, farieb, papierov. Pracovníci domova previedli vojakov po kaštieli a zoznámili ich s jeho bohatou históriou. Ženisti navštívili aj obyvateľov domova na lôžkovom oddelení pre imobilných klientov, s ktorými ochotne diskutovali na rôzne vojenské i nevojenské témy.
 
Klienti domova sa vojakom odvďačili umeleckým programom plným hudobných a recitačných výstupov s tématikou sv. Mikuláša a Vianoc. Po spoločnom fotografovaní nasledovala diskotéka a rozhovory s vojakmi. S prianím požehnaných Vianočných sviatkov sa vojaci s klientami domova rozlúčili a poďakovali im za vrelé prijatie. Navzájom sa dohodli na ďalšej priateľskej spolupráci aj v budúcom roku.

Seredskí  ženisti obdarovali Domov sociálnych služieb v Šoporni - ŠtrkovciSeredskí  ženisti obdarovali Domov sociálnych služieb v Šoporni - Štrkovci

Autor: Autor: por. PaedDr. PhDr. Tomáš Huďa , Foto: zprPS - Dátum: 19.12.2013
Čítanosť: 8701
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share