Preskocit navigáciu

Úspešný návrat 6. rotácie slovenského kontingentu z Bosny a Hercegoviny


Úspešný návrat 6. rotácie slovenského kontingentu z Bosny a Hercegoviny Slávnostné privítanie príslušníkov 6. rotácie slovenského kontingentu v misii EUFOR - ALTHEA sa uskutočnilo 25. septembra v Novej Polianke.
Nástup sa uskutočnil pod gesciou veliteľa Spoločnej logistickej  podpornej skupiny v areáli Výskumného ústavu pľúcnych chorôb, kde vojaci po návrate z Bosny a Hercegoviny absolvujú screeningové vyšetrenia.
Za Generálny štáb OS SR privítal vojakov náčelník Štábu operácií brigádny generál Jindřich Joch a veliteľ Síl výcviku a podpory plukovník gšt. Martin Stoklasa. Vo svojich vystúpeniach poďakovali príslušníkom 6. rotácie za výborné splnenie úloh v misii Európskej únie a zároveň ich dekorovali Pamätnou medailou za účasť vo vojenskej operácii.

Úspešný návrat 6. rotácie slovenského kontingentu z Bosny a HercegovinyÚspešný návrat 6. rotácie slovenského kontingentu z Bosny a HercegovinyÚspešný návrat 6. rotácie slovenského kontingentu z Bosny a HercegovinyÚspešný návrat 6. rotácie slovenského kontingentu z Bosny a HercegovinyÚspešný návrat 6. rotácie slovenského kontingentu z Bosny a Hercegoviny

Autor: pplk. Slovjak , Foto: VSLPS - Dátum: 03.10.2013
Čítanosť: 15022
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share