Preskocit navigáciu

Streľby čakateľov a kurzu streľcov - operátorov


Streľby čakateľov a kurzu streľcov - operátorov

     Dňa 11.5.2011 v Prápore výcviku boli vykonané streľby roty základného vojenského výcviku na Bariérovej strelnici v Sučanoch zo Sa vz. 58 a Pi vz. 82. Cieľom zamestnania bolo preveriť čakateľov z cvičenia strelieb č. 2 – streľba na body zo Sa vz 58. a cvičenia strelieb č.1 z Pi vz. 82. Ciele zamestnania boli splnené, výsledky strelieb zodpovedajú stupňu vycvičenosti čakateľov. Najlepšie výsledky dosiahli voj. I. st. Ševčík a voj. I. st. Porubský.


     Ďalej rota bojového výcviku (kurz strelcov operátorov BVP-1 a kurz obslúh 14,5 mm KPVT) vo VPVO Lešť vykonala zamestnanie zo streleckej prípravy – prípravne cvičenie a cvičenie v streľbe č. 1 z BVP-1 a OT-90. Toto zamestnanie bolo vyvrcholením celého kurzu a celkove hodnotenie strelieb u BVP-1 bolo za 2 a u OT -90 za 1 .


Úspešné zvládnutie strelieb čakateľov a kurzu streľcov - operátorov 1Úspešné zvládnutie strelieb čakateľov a kurzu streľcov - operátorov 1Úspešné zvládnutie strelieb čakateľov a kurzu streľcov - operátorov 1Úspešné zvládnutie strelieb čakateľov a kurzu streľcov - operátorov 1Úspešné zvládnutie strelieb čakateľov a kurzu streľcov - operátorov 2Úspešné zvládnutie strelieb čakateľov a kurzu streľcov - operátorov 2Úspešné zvládnutie strelieb čakateľov a kurzu streľcov - operátorov 2

Autor: PrV , Foto: kpt. Kamil Bacula, nrtm. Jozef Mižák - Dátum: 11.05.2011
Čítanosť: 18043
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share