Preskocit navigáciu

Výber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberu


Výber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberu

Pre dvadsaťjeden uchádzačov o službu v 5. pluku špeciálneho určenia, z celkového počtu štyridsať šesť, sa výberové konanie skončilo neúspechom hneď v jeho prvý deň, v pondelok 12. júla 2010. Dôvodom pre rýchly koniec výberu a vylúčenie z ďalších jeho častí bolo u všetkých nedosiahnutie požadovaných výsledkov z disciplín - zhyby na hrazde, člnkový beh (10 x 10) a dvanásťminútový beh.

 Na záver pondelňajšieho vyhodnocovacieho nástupu každý neúspešný uchádzač o službu v 5. pluku špeciálneho určenia, ako prejav čestného ukončenia výberu, zazvonil na zvon z nábojnice, na ktorej je vyobrazený znak žilinského pluku spolu s mottom pluku “CRESCID IN ADVERSIS VIRTUS” - “V ŤAŽKOSŤIACH STATOČNOSŤ RASTIE”.

 Neúspešní uchádzači, s ktorými bolo v utorok 13. júla 2010 formálne ukončené výberové konanie, boli odoslaní do domovských útvarov a zariadení ozbrojených síl SR.

 Výberové konanie za začalo v pondelok 12. júla 2010.


Výber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberuVýber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberuVýber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberuVýber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberuVýber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberuVýber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberuVýber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberuVýber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberuVýber k pluku - aktualizované - predčasné ukončenie výberu

Autor: 5. pšu - npor. Mário Pažický , Foto: 5. pšu - npor. Mário Pažický - Dátum: 13.07.2010
Čítanosť: 68237
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share