Preskocit navigáciu

Koncert vojenskej hudby v posádke Trenčín


Koncert vojenskej hudby v posádke Trenčín

Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien sa 8. marca 2024 v Posádkovom klube Trenčín uskutočnil koncert Vojenskej hudby Banská Bystrica. Spoločne sa v priestoroch posádkového klubu stretlo takmer 500 žien – aktívnych a bývalých profesionálnych vojačiek, zamestnankýň veliteľstiev a útvarov posádky Trenčín.

V mene veliteľa posádky a zároveň veliteľa pozemných síl generálmajora Martina Stoklasu privítal na koncerte náčelník štábu Veliteľstva PS plukovník gšt. Vladimír Minárik. 32 členov Vojenskej hudby Banská Bystrica, spoločne so sólistkou Dominikou Richterovou a tajným hosťom spevákom a hercom Jurajom Bačom pripravili pestrý repertoár filmových a muzikálových melódií.

V neposlednom rade patrí veľká vďaka vedúcej Posádkového klubu pani Márii Huszlicskovej, ktorá každoročne zabezpečuje prípravu, organizáciu a realizáciu daného podujatia.


Koncert vojenskej hudby v posádke TrenčínKoncert vojenskej hudby v posádke TrenčínKoncert vojenskej hudby v posádke TrenčínKoncert vojenskej hudby v posádke TrenčínKoncert vojenskej hudby v posádke Trenčín

Autor: Sek vel.PS , Foto: Peter Sobek - Dátum: 11.03.2024
Čítanosť: 806
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share