Preskocit navigáciu

4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého


4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého

Na zimnom štadióne v Rožňave sa v dňoch 14. a 15. júna 2023 konal hokejbalový turnaj s názvom 4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého. Na turnaj sa prihlásilo šesť mužstiev: 54. raketometný oddiel Rožňava, Čestná stráž prezidenta SR, 81.krídlo Sliač, 103.prápor rchbo Rožňava, ZaVaMD Martin a HCA Rožňava.

Turnaj sa hral systémom každý s každým. Najlepším hráčom turnaja s počtom 7 strelených gólov sa stal vojak Lukáš Žiak zo Základne výcviku a mobilizačného doplňovania Martin. Najlepším brankárom sa stala desiatnička Jana Tišťanová z 81. krídla Sliač.

Koncové poradie v tabuľke bolo nasledovné:
1. HCA Rožňava
2. 103. prápor RCHBO Rožňava
3. Základňa výcviku a mobilizačného doplňovania Martin
4. 54. raketometný oddiel Rožňava
5. Čestná stráž prezidenta SR Bratislava
6. 81. krídlo Sliač

Aj týmto memoriálom sme si chceli uctiť nášho kolegu a priateľa. Veľká vďaka patrí organizátorom tohto podujatia čatárovi Slavomírovi Palihovi a desiatnikovi Michalovi Džarovi.


4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého4.ročník Memoriálu čatára Richarda Filiczkého

Autor: rtn. Július Szanyi , Foto: 103.prrchbo - Dátum: 16.06.2023
Čítanosť: 1285
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share