Preskocit navigáciu

Milí kolegovia vojaci a vojačky, zamestnanci rezortu obrany i priaznivci slovenských ozbrojených síl,


Milí kolegovia vojaci a vojačky, zamestnanci rezortu obrany i priaznivci slovenských ozbrojených síl,

            mnohí z vás ste sa dostali k príbehu nášho trištvrte ročného synčeka Dominika. Príbeh, ktorý začal krátko po pôrode veľmi smutne, má i vďaka Vám šancu na šťastnejšie pokračovanie.

            Pre tých, ktorí ste sa ku nemu nedostali, iba krátko: V živote človeka býva najkrajším momentom príchod dieťatka do rodiny. Aj nám zmenil život príchod nášho synčeka Dominika. Narodil sa ako zdravý chlapček, no po príchode domov začal neúprosný kolobeh príznakov chorôb, od zahnisaných očiek až po dnešný stav - ťažké poškodenie mozgu.

            Ja, a dnes s istotou aj mnohí z vás, sme uverili v Dominikovu šancu. Tou šancou je mimoriadne drahá liečba a profesionálna starostlivosť, ktoré nie je možné dovoliť si bez vašej podpory.

            Ešte pred mesiacom bolo nemysliteľné, aby sme dokázali z nášho príjmu uhradiť prvý liečebný pobyt v hodnote viac ako 3.000 €. Dnes je všetko inak - práve vďaka vám! Vďaka vašej podpore - každým jedným poslaným eurom - ste prispeli k veľkej šanci pre hodnotnejšiu budúcnosť malinkého Dominika. 22. apríla 2019 sme nastúpili na prvý vytúžený liečebný pobyt v ADELI Medical Center, od ktorého si veľa sľubujeme. Je to prvý krok z mnohých v budúcnosti. Tento štart by bez vás nebol možný, a ak, tak omnoho neskôr s už oveľa menším účinkom.

            Na Dominikovu liečbu ste prostredníctvom Vojenskej podpornej nadácie ku dňu
17. apríla 2019 prispeli sumou
14.058 €. Teším sa, že ste k utrpeniu nášho Dominika nezostali ľahostajní, zároveň chcem veriť, že raz budem môcť oplatiť vašu snahu - možno len jednoduchou pomocou tým, ktorí ju budú tiež potrebovať a bude to v mojich silách.

            Prajem vám, aby ste vždy stáli na strane tých, ktorí nezištne pomáhajú, nech nikdy nezažijete, aké ťažké je byť na tej druhej strane...

Všetkým vám v mene Domča vyslovujem obrovské Ď A K U J E M!

S úctou Vaša slobodníčka Jarmila Stankovianska.

 

Aktuálny stav účtu:

Vojenská podporná nadácia vďaka Vašej štedrosti uhradila prvý neurorehabilitačný pobyt malému Dominikovi v sume 3.205,60 eur, zostatok prostriedkov na účte k 17. aprílu 2019 je 10.852,40

Ďakujeme

Číslo účtu je SK93 7500 0000 0040 1864 9105, variabilný symbol 2370

Priebežne môžete sledovať aj na stráne www.vojenskanadacia.sk



Autor: slob. Stankovianska , Foto: slob. Stankovianska - Dátum: 24.04.2019
Čítanosť: 4359
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share