Preskocit navigáciu

Zimný športový deň na UNPE


Zimný športový deň na UNPE

Pôsobenie príslušníkov v zahraničnej misii nie je náročné len kvôli tomu, že sa plnia operačné úlohy, ale dôležité je aj dôstojné reprezentovanie krajiny na medzinárodnej pôde. V misii UNFICYP sa kladie veľký dôraz na budovanie vzájomných vzťahov s hostiteľskou krajinou, ale aj medzi pôsobiacimi kontingentmi. Preto okrem rôznych pracovných stretnutí veliteľka misie nariaďuje vo svojom ročnom pláne športové dni.

„Winter sport day“ sa stretol s veľkým záujmom hlavne vďaka disciplínam, ktoré jednotlivé národnosti pripravili. Súťažilo sa v preťahovaní lanom, kde príslušníci SLOVCON získali 2. miesto. Sektor 4 bol organizátorom hokejbalu, z ktorého sme si odniesli krásne       1. miesto. Ďalej sa súťažilo v nohejbale a nechýbal ani cezpoľný beh. V celkovom hodnotení sa Sektor 4 umiestnil na 2. mieste, za čo všetkým zúčastneným patrí srdečné poďakovanie.

Celý športový deň sa niesol v duchu „fair play“ a aj napriek nepriazni počasia sme sa rozhodli využiť voľný čas na rozvoj svojho tela, vôle a ducha, ako aj priateľstva a ľudskej spolupatričnosti.


1111222

Autor: Sektor 4 - UNFICYP , Foto: UNFICYP - Dátum: 24.01.2019
Čítanosť: 6790
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share